Уреди за опушване

Предлагаме ви домашни и професионални машини за опушване за малкия и средния бизнес.
Опушването е една от най древните технологии за обработка на храни – за приготвяне, консервиране, за повишаване на вкусовите и ароматни качества. В продукта се натрупват антисептични вещества, съдържащи се в дима, които повишават срока му на годност. Разгледайте нашата брошура.pdf

Преносим уред за опушване „Импулс” настолен неръждаем с две горелки

Описание: Качествен неръждаем уред за опушване на риби, пилета и червени меса. Наведнъж могат да се опушват например до 4 броя пъстърви. В уреда може и да се пече на грил!!!

Размери 41/10/27 см

P/N 502592

Цена: направете запитване

Домашен уред за опушване „Импулс” мултифункционален среден 0,8 m – поцинкован

Описание: Много стабилен уред за опушване на месо (шунка, колбаси и др. под.) и риби прибл. до 12 kg. Екстремно добра регулация на притока на въздух. Възможност за използване на електрически нагревател за разпалване на уреда за опушване и за образуване на пушек (не е част от уреда).

Размери 80/40/27 см

P/N 502783

Цена: направете запитване

Преносим уред за опушване „Импулс” телескопичен ET 5026 правоъгълен – поцинкован

Описание: Телескопичният уред за опушване ET 5026 правоъгълен е подходящ за опушване на месо, наденици и риби. Ще го оценят рибарите, ловците, любителите на къмпингите и на градинските пикници, можете да го използвате и за опушване на балкона. Едновременно може да се опушват повече храни (в уреда има достатъчно място) и след това да се вадят една по една.

Размери 28/21/90 см

P/N 502554

Цена: направете запитване

Уред за опушване по поръчка импулс 20/2007

Неръждаем уред за опушване. Материал: облицовка – неръждаема ламарина с дебелина 0,8 mm AISI 430. Конструкция: носеща – неръждаем профил Jakl 25x25x1,5 mm. Изпълнение: – стоманен скелет за опушване, облицован с неръждаема ламарина, двукрила врата, на която едната част е остъклена по оста на вратата; две резета на вратата, вратата е с три панти и с отвор за термометър и за термостат, вътрешното пространство на уреда за опушване е снабдено с три позиции за хоризонтално опушване, вертикалното опушване е подсигурено с дръжки с пръчки, проветряването е осигурено с коминче с диаметър 100mm с регулаторен клапан, на дъното няма ламарина. Разполагане върху бетонната основа на камерата за горене – приспособления: пръчки за опушване, хоризонтални скари, термометър, ламарина за събиране на капещата мазнина.

Размери 80 x 60 x 120 см

Цена: направете запитване

Уред за опушване по поръчка импулс 21/2007

Неръждаем уред за опушване. Материал: облицовка – неръждаема ламарина с дебелина 0,8 mm AISI 430. Конструкция: носеща – неръждаем профил Jakl 25x25x1,5 mm. Изпълнение: – неръждаем скелет за опушване, облицован с неръждаема ламарина с топлоизолация, еднокрила врата, брой резета на вратата 2, вратата е с панти и с отвор за термометър, вътрешното пространство на уреда за опушване е снабдено с три позиции за хоризонтално опушване, вертикалното опушване е подсигурено с дръжки с пръчки, проветряването е осигурено с коминче с диаметър 100mm с регулаторен клапан, без камера за горене, страничен отвор с диаметър 100mm за подаване на дим с отвор за свързване в долната част на уреда за опушване. Приспособления: пръчки за опушване, хоризонтални скари, термометър, ламарина за събиране на капещата мазнина.

Размери:65 x 65 x 180 см.

Цена: направете запитване

Загряваща електрическа спирала „Импулс“ 2000W

Загряваща електрическа спирала /електрическо отопление/ без регулиране. Подходящо допълнение за комфортно загряване на уреда за опушване, най-вече в комбинация с термостат. върху спиралата се поставя купичка с трици, смесени с различни билки, които придават при същинското опушване на месото благоуханен привкус.

Размери 28/21/90 см

Цена: направете запитване

Букови стърготини „Импулс“

Описание: Букови стърготини (BP 0,5 кг.)

Инструкция за употреба: Съдържанието на пакета служи за загряване и за образуване на опушващ дим за преносими уреди за опушване.

Съдържание: около 500 грама гарантирани чисти букови стърготини.

P/N 503728

Цена: направете запитване